01 Campus Virtual 01 Campus Virtual 02 Contacta amb nosaltres 02 Contacta amb nosaltres 05 Els nostres seguidors en Facebook  05 Els nostres seguidors en Facebook 03 Prōxima convocatōria 03 Prōxima convocatōria
Preparació de les proves de la JQCV  www.graumitja.es    secretaria@graumitja.es  Tots els drets reservats
secretaria@graumitja.es
     Adriana      Paqui Miguel Ángel
.
Coneix GrauMitjā.es Contacta Localitzaciķ  OPINIONS DELS ALUMNES
El curs ha sigut estupend, molt dinàmic i sobretot molt ben explicat. Jo que sóc estrangera m'he quedat molt satisfeta amb el curs. Gràcies.
Anime les persones que vulguen aprendre valencià que confien plenament en este curs, perquè sincerament a mi m’ha beneficiat completament i la veritat que n’estic molt agraïda. Les persones que han fet este curs són uns autèntics professionals, perquè no s’han conformat a penjar uns simples temes i uns exercicis posats a l’atzar, sinó que han combinat a la perfecció teoria i pràctica perquè l’alumne adquirisca realment eixos coneixements. Jo també sóc professora i sé bé quan una cosa es fa amb el propòsit de transmetre uns coneixements i que a més calen en l’alumne.
Estic molt satisfeta amb el curs. La teoria és molt completa, els exercicis d'aprenentatge i les pràctiques són variats, i les explicacions estan molt ben explicades i comentades àmpliament. 
És molt útil. Està tot molt ben ordenat i s'entén tot molt bé. Mola molt! 
Laura
El Campus de GrauMitjà.es està molt ben organitzat i és molt complet. A mi m'ha ajudat molt. En conclusió, per a mi el curs està genial. 
Beatriz
El curs està molt ben organitzat i és molt útil, tens tots els temes que necessites i amb exercicis, pràctiques i exàmens. 
Saray
Pròxim examen del Grau Mitjà: Juny de 2014 Pròxims cursos en línia:  matrícula oberta Matricula-t’hi: secretaria@graumitja.es           
Inici
Prepara les proves del Grau Mitjà  sense eixir de casa
Entrar
secretaria@graumitja.es
twitter Logo acceso grado superior Cursos